4 Ekim 2016 Salı

Nevale by elemeği

Daha önce çok kez bahsettiğim gibi, blog yazmak hayatıma çok özel insanlar kazandırdı. Bugün de onlardan birinin yeni iş yerinde hayırlı olsun demek için hep birlikteydik.  Sevgili Ayşe, mahallemdeki güzide restaurant/cafelerden birinde çalışmaya başladı, hayırlı olsun! 



Nevale doğum sonrası süreçte nefes almak ve kendime ayırdığım "annesaati"nde soluklanmak için sıkça uğradığım bir yerdi, önceki yazılardan birinde bahsettiğim üzere verdiğim kilolar sayesinde burada oldukça rahat takılabiliyordum:)




Bugün ise Ayşe bizi çok güzel bir etkinlik düzenleyerek ağırladı, bu sayede hala tatmadığım(!) diğer ürünlerle de tanışma fırsatım oldu.





Mekan ferah, sade ve gerçekten el emeği içeren ürünlerle dolu. İçeri girdiğinizde başınızın dönmemesi mümkün değil! Butik pasta, çikolata, kraker, aperatifler, günlük ekmek ve hatta artık Bursa'nın meşhuru kestane şekeri!







İki çocukla gittiğimde rahat ettiğim, arabamı kolayca park edebildiğim, Çağan'ı oyun parkına bırakabildiğim bu mekan yakında tamamlanacak emzirme ve bebek bakım odası ile bebekli misafirlerini daha iyi ağırlayacak.



#maşallahdemedengeçmeyin #gözleriniyediğimebygale im :)


Tatlı tatlı(!) yedik, sohbet ettik, eğlendik sayende Ayşe, sana ve ekibine tekrar teşekkürler! Tekrar hayırlı olsun!


4 yorum:

  1. Gonca , ne kadar özlemişim yazılarını . Ayşe'ye yeni işinde başarılar dilerim umarım çok severek yaptığı bir iş olur . Aslı'nın gözleri için aynı şeyi düşünüuoruz :) Birde Allahtan artık aşermiyorum , yoksa bu saatte Mehmet'i Bursa yolları bekliyordu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen iste ben sana hep yazarım Serracım:))) Ayşe için dileklerin ne güzel, umarım öyle olur. Aslım yaa dimi maşallah gözlerine, bende yok ya kıskanıyorum laf aramızda:-P Aşersen de no problem sabaha alırdın, vip'lere verip gönderirdim istediğini:))

      Sil
  2. Oyyy Serra benden önce gelmiş buralara :PP Nevale madem bu kadar iyiydi acaba 2 saatçik de olsa misafirliğe gelen arkadaşlar neden oralara götürülmedi? :))
    Bir dahakine gidelim şeker, yaz bunu :)
    Öperim senii

    YanıtlaSil
  3. Ne keyifli bir mekan tabi sizin enerjiniz ile dolmuş taşmış , blogunuzda çok keyifli takibe aldım bana da beklerim http://cilekmavi.blogspot.com.tr/ sevgiler ...

    YanıtlaSil