28 Ekim 2011 Cuma

Belirli günler ve haftalar

Uzun zaman sonra geçen hafta sonu ailem ve bir kısım akraba ile bir nikah vesilesi ile buluştuk. Kokteyl havasında geçen düğün sonrası teyzeciğimde geç saatlere kadar oturup hasret giderdik. Teyzeciğim hepiciğimiz bir arada olunca mutluluktan kendini kaybetti, ne yedireceğini içireceğini şaşırdı. En güzel sürpriz ise kestaneydi, böylece sezonun kestane açılışını yaptık...Kestaneye bayılırım, kestaneli herşeye, hele ki Kafkas'ın kestaneli  pastasına!!!



Bugün yarım günlük tatilimi ev mesaimde harcadım. Ben bir kısım temizlik işleri ile uğraşırken kocacığım da bayram seferi öncesi arabanın bakımını yaptırmak için servise gitmişti. Temizlikten kaytardığını düşünmüş ve sevinmiş olacak ki (diye düşündüm ilk görüşte) elinde poşetlerle geldi...

Kocacık:Bu senin için! (ilk poşeti uzatarak)
Kitana: Aaaaa!! (içine baktım:kaktüs) 


Kocacık: Nişanlanma yıldönümümüz kutlu olsun:)
Kitana: Altında bir mana mı aramalıyım:)) (yoo hayır, ne zamandır bakıyordum, iş yerimiz taşındığı için kaktüsümü eski yerde bırakmıştım, yenisini alamamıştım henüz...)
Kocacık: Bu da senin için!(diğer poşeti uzatarak)
Kitana: Aaaaa!! (Küçük Kafkas pastacıkları, hem de kestaneli!!)



Kocacık: Nişanlanma yıldönümümüz kutlu olsun:)Bu da senin için.(son poşeti uzatıyor, ben de içimden noooluyoruz diyorum)
Kitana: Domates mi?(Daha ne bekliyordum ki tabiiki siparişim domates...)

Yıllaar yıllar önce dün, kocacım ve ailesi beni istemeye gelmişler, ben kahve yapamadığım için tutuşmuştum. Dguducum da bana yardımcı olması gerekirken aile büyüklerinin ortasına oturmuş, tüm işaretlere rağmen gelmeyeceğini ima ederek illa o "Allah'ın emri, peygamberin kavli ile" ile başlayan cümlenin söylendiği ana tanıklık etmekte inat ediyordu. Eğlenceye bak!

Zaman ne çabuk geçiyor dedik bir kez daha, aslında dün aklımdaydı ama bugün tamamen unutmuşum, daha önce nişan günü diye bişey kutlamadığımızdan şaşırdım. Aslında bu biraz da son günlerin kara bulutlarını dağıtmak için küçük bir bahane oldu:) İyi de oldu.

Ve güzel bir haber aldım, bir kez daha teyze oldum.Arman bebek sürpriz yapıp erken geldi. 
Benim hediyeler yine yetişmedi:)) 


2 yorum:

  1. ayy ne güzeel! yazı huzur verdi bana çok eğlenceli :)

    ayrıca kestanei pasta çekti canıımm :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler:) Beğenmene sevindim, bu arada benim canım da çekti pastadan:)

    YanıtlaSil