5 Mart 2015 Perşembe

Çağan 2 Yaşında





























Göbeği düşsün, 40'ı çıksın, gaz ağlamaları geçsin, ek besine başlasın, sünnet yaptıralım,dişi çıktı, yürüyecek-yürüdü-koştu-düştü-konuştu derken hoop 2 yaşında oldu minik balık. 
Geçen yıl bu zamanların kucaktan kucağa top gibi atılan yumuşak, kaymaklı, yumuk elli ve gıdıklı paytak miniği şimdinin asi, çevik, yamuk kaküllü flörtöz balığı..
İki heceli sözcükleri gevelediği günlerden garsona kendi siparişini verdiği günlere hangi ara geldik?Kaç kez "göz açıp kapadık?"
O 1 yaş daha aldı, biz ebeveynlikte 1 level atladık(mı?). 

Bu yıl her şeyin daha da farkında olan Çağan kendi kutlamasının tadını çıkarttı.Pastasını üflemeyi başardı, tebrik edilince utandı. Geçen yıl kaşla göz arasında ikramlara ayağını sokmuştu bu yıl masadan kurabiye aşırdı( o bir kurabiye canavarıydı n'aapsındı:)

Pasta, anne pastası olsun istedim, üstü hazır olmasın anne kreması ile kaplansın, çocuklar rahat rahat yesin. 5 kişinin ortak çalışması ile oldukça eğlenerek yaptık pastayı, Mutfak Sırları'nda gördüğüm şekilde meyveli müsli ile süsledik, fena da olmadı:) 

Biz bize güzel bir kutlama yaptık,  gelenlere hatıra olsun diye minik papyon, toka, taç ve broş hazırladık.
Yanımızda olan, tebrik eden, arayan soran herkese teşekkür ederiz.





6 yorum:

  1. Nice mutlu yaşlara, tebrik ederim, sevdikleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür dilerim miniğinize, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, çok güzel dilekler bunlar:)Biden de sevgiler:)

      Sil
  2. En güzel pasta anne pastası zaten ,tekrar nice nice yaşlara,bayıldım o sarı papyonlara,kuzucuk ne çok büyümüş,sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Israrlara dayandım ve ev yapımı pasta yaptık sonunda:) Teşekkür ederiz Semracım:)

      Sil
  3. Nice mutlu yaşları sizinle neşeyle geçsin..
    pasta çok güzel görünüyor..

    YanıtlaSil
  4. Mutlu, güzel yılların olsun şirin adam! Çok sevimlisin-sevimlisiniz. :) Ne güzelde hazırlanmış her şey. Maşallah size.

    YanıtlaSil