23 Aralık 2014 Salı

El Yapımı Yeni Yıl Tebrik Kartları


Yine bir yeni yıl arefesi, yine kimileri için anlamsız bulunan sıradan günler kimisi için heyecanla geçen hediye seçmeli, kart hazırlamalı günler geldi...İkinci grupta yer alan ve kesme-yapıştırma işlerinden hoşlanan biri olarak bu yıl da bir google bir pinterest turu atıp ilham alarak kartlarımı hazırlayıp postaladım.



 Bu kez daha çok ağaçlar üzerinde çalıştım. Belki bunun altında yakın gelecekte ağaçları sadece resimlerde, eski fotoğraflarda göreceğimize dair korkum yatıyordur kim bilir.
İlk kez  pop up kart denemem oldu:)



3 boyutlu origamimsi ağaç denemeleri .



Kapaklı kartları bu yıl daha çok tercih ettim, içine sadece bir kaç satır değil mektubumsu uzun notlar için ideal oldular. Bir de çikolata folyolarından kestiğim yıldızlarla yaptığım geri dönüşümlü ağacım vardı:)


Kalp şekilli delgeç ile kestiğim kalplerden oluşan kırmızı yeni yıl ağacını da yeni yılda 6 yıllık ilişkisini güzel bir şekilde noktalamasını gönülden dilediğim bir blogdaşım için hazırladım:)

Kartları yine desenli bantlarla süslediğim zarflar ile yolladım. Eğer kart atmak için geciktiğini düşünenler varsa süslü zarflar her zaman sade rakiplerinden daha önce ulaşıyor, tecrübe ile sabit aklınızda olsun:) Ya da hazırladığınız hediye içinde temennilerinizi el yapımı bir karta yazıp vermek de çok hoş bir jest.

Geçen yıl hazırladığım kart ve zarflar için buraya göz atabilirsiniz.
Kolay gelsin!

6 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel, banada nasip oldu çok ok mutluyum, ellerine sağlık canım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryacım ben de seni tanıdığıma çok mutluyum, teşekkür ederim:)

      Sil
  2. hepside ne güzel olmuşlar, bayıldım:)

    YanıtlaSil
  3. Kart atmakta almakta çok güzel bir duygu . 1aydan fazla zamandır sevdiklerim için kart hazırlıyorum çok keyif alarak . Sizin yazıyı görünce çok mutlu oldum . Ve kartlara bayıldım . Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kart geleneğini sürdürüyor olmak çok güzel, el emeği kartlarla daha da güzel. Teşekkür ederim.

      Sil