27 Ekim 2014 Pazartesi

Balköpüğü Bursa'da Etkinliği

Balköpüğü Gizem, uzun süredir takip ettiğim blog yazarlarından. İstanbul'da bekarlığa veda edip Bursa'ya transfer oldu ve o artık Bursa'lı bir blogger. Geçtiğimiz hafta Bursa Almira Hotel'de güzel bir etkinlik düzenleyerek bizi bir araya getirdi. Bursa'da ilk kez bu denli büyük bir etkinlik düzenlendi, şehir dışından misafir blog yazarları da o gün bizimleydi. Sevgili Şerife, güleryüzü ile sanırım herkesten tam not aldı, benden aldı orası kesin:)




Gizem her yönü ile tam organize olmuştu, takım arkadaşları My Wish Event ve Pöti Kr Organizsayon çok başarılıydı, Gizem bizler için güzel bir sunum da hazırlamıştı. Çok okunan bloglara ilişkin tüyoları bizimle paylaştı, google için hepimizin kıymetli birer içerik üreticisi olduğumuzun altını çizdi, bazı terimlerden bahsetti, bunlardan "pagerank" ilk kez duyduğum terimlerdendi.





Sunum sonrası fotoğraflar çekildi, hem görsel hem de lezzet açıdan tam puan alan atıştırmalıklar midelere indi.  




Bursa Blogger Grubu



Gizem bir de çekiliş yaptı, çekilişte kazanılan hediyelerin yanı sıra hepimize özel hediye paketleri de hazırlanmıştı.



Bizi bu güzel etkinlikle bir araya getiren sevgili Merve Gizem Oluş'a ve hediyeleri için Primanova, Özlem Sabun, Workwonders, Zarafetli, Kent Kitap, Neşeli Bileklikler, Kozmobio, Mumyak, Hüsnadan, Otacı, Dermokil, Seranem, Aspire, Pakmaya, Koroplast, Parfümevi, Nideno, Note Kozmetik ve Farmasi'ye teşekkür ederim. 

3 yorum:

  1. Bursa'ya mı taşınsak yahu; o etkinlik senin ötekisi benim geziyorsunuz :)) Maşallah ne güzel bir aradasınız, bizde kim kime dum duma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskisi kadar olmasa da yine de etkinleşiyoruz:) Diğer illere göre şanslı bir grubuz, misafir blogger olarak her zaman bekleriz:)

      Sil
  2. çok hoş olmuş :)
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil