15 Nisan 2012 Pazar

Yolculuk

Değişken hava yüzünden günlerdir üst üste atılıp hangisinin goturulecegine karar verilemeyen giysiler en sonunda hepbirlikte dolustular bavuluma suan yoldayiz, Ankara'ya gidiyoruz...izlemeye başladığım film dublajli  olunca sarmiyor.Kulağımda chocolat soundtracki ve derinden melodilerle kitap okuyayım istiyorum. Nil'in "birseyi yaptigin icin pisman olmak ,yapmadigin icin pisman olmaktan iyi...yapmayi yap.yapmamayi yapma." cumlesl hosuma gidiyor.  Kaç desibel işitme kapasitesi oldugunu merak ettigim yan sokak komşu ağır ağbi, hem elinde salladigi tespihi hem de comertce ortak kullanıma sunduğu kulaklıklarından  suzulen Hakan Peker den "ne güzelsin karamela karamela"Gökhan özen den "bitti yavrum bitti yavrum yan sen derdine yan" şarkıları ile coşkuyu veriyor kamilkoca.bu tarz bana dün taksi terörü yaşatan şoförü hatırlatıyor-ki bu ayri bir post konusudur-gerim gerim geriliyorum.kitabı bırakıyorum post yapayım yoldan ilk mobil denemem olsun diyorum. 
 Otobüs mola veriyor,inenler binenler... Bizim ağır ağbi bı koltuk uzağa kaymış, müzik paylaşımlarına   o cenahta devam-şimdilik daha az ses geliyor- ben kitaba donüyorum...

Benim bugunüm yolda geçecek ama önumdeki 4 gunu dolu dolu az ders dinlemeli, bol hasret gidermeli,  bol bebek görmeli,  bol hamile göbeği sevmeli geçirmeyi planlıyorum...
Herkese güzel pazarlar diliyorum!

8 yorum:

  1. heyyoo ben de Çarşamba akşamı Ankara'ya gidiyorum :)) ben de dublajlı film izlemeyi sevmiyorum,Nil'in o cümlelerini çok seviyorum :)
    İyi tatiller sana da bana da hepimize de :))
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa demek sen de geliyorsun, hosgeliyosun:) USB ne film at da kendin pişir kendin ye otobüste fidocum!iyi yolculuklar şimdiden...

      Sil
  2. Benim yolculuklarım müziksiz olmaz, o yol akarken kulaklığım yoksa kulağımda eksik hissederim, rahatsız olurum. Kitap okumak da bir alternatif ama diğer ikili hep daha tatlı gelir :)

    Yol zaten başlı başına özel bir zevk benim için, saatlerce gideyim hiç ses etmem, en sevdiğim şeylerden biridir otobüs yolculuğu, yerinde olmayı çok isterdim şu an :)

    "birseyi yaptigin icin pisman olmak ,yapmadigin icin pisman olmaktan iyi...yapmayi yap.yapmamayi yapma." bu söz ise beni özetler gibi, bu düşünceyi çok severim, sözü ilk defa duydum ama aynı şeyi anlatıyor o da.

    İyi yolculuklar ve iyi tatiller diliyorum sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen 2 cümle nasıl da anlatıyor değil mı hayat felsefemizi...
      Ben de yolculukları severim,yol boyu gideceğim yerle, orada yapacaklarimla ilgili hayaller kurarım balık balık:)

      Sil
  3. yolculukları hiç sevmem ama bol bebek sevmesini ve nil'i çook severim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebek sevmesi gibi var mı:) yedim onları yedim Mia ablaları:)

      Sil