5 Nisan 2012 Perşembe

Geçici Bekarlık Günleri

Bazen birini telefonla arayıp hatır sormak istersiniz, hadi elim bulaşıkta bitince arayayım, yoldayım gürültüden duyamam eve gidince sessiz sakince arayıp rahat konuşayım, şimdi iştedir müsait değilse akşam ararım, ördüğüm şu sıra sonunda şişi çıkayım(şişi çıkmak diye bir tabir vardı değil mi:) kafam karışmasın gibi milyon tane neden yüzünden aramazsınız ve o an her ne ile uğraşıyorsanız  işiniz bittiğinde %19286 ihtimal aklınızdan çoktan uçup gider. Hatta akıllanmayan siz bu durumu birden çok kez yaşayıp aramayı düşündüğünüz kişi sizden önce davranıp sitemleri sıraladığında "ben de seni arayacaktım yeminlen.." muhteviyatlı bir cümleyi mutlaka kurarsınız.

Bir de birinin ziyaret edilmesi aktivitesi birden fazla kişiyle yapılacağında organize olamamaktan kaynaklı benzer durum yaşanır,  kişiler bir türlü biraraya gelip gidemez zaman geçtikçe geçer ziyaretine gidilecek kişi hastaysa iyileşir, doğum yaptıysa bebek büyür, ev aldıysa evi eskir falan filan...

Demek istediğim şu, son bir kaç gündür kocacığın Ankara'da eğitimde olmasını fırsat bilip tüm borçlarımı kapatmaya başladım. 


İlk gece bütün kızlar yemeli içmeli bir toplanmaca yaptık çünkü bloglarda gördüğümüz kısırlar gözümüzün önünde bir perde halini almıştı, biryerlerimizin şişmesinden endişelenmeye başlamıştık.

Bugün de yukarıda bahsi geçen ziyaretlerin birini tamamladık. 

Zeynep Berra bebek -maşallah- ideal bir bebek olmuş, öp, kokla, konuş, yatır, kaldır, hoplat, zıplat, ye bitir sesi çıkmıyor. Öyle oynadık ki kucağımızda uyuyakaldı! Bu polka dot ayakları(burası Smilena'ya gelsin:) yeme de dur! Ye, Dua et Sev Filminde geçtiği üzere "bebek yapmak suratının ortasına dövme yaptırmak gibi"yse, ben bu dövmeden istedim ve evrene yolladım mesajı bir kez daha:)


                     ************************

2 Nisan itibariyle Otizm farkındalık ayındayız.Otizm nedir ilk kez duyuyorum ya da hakkında biraz okumak isterim diyorsanız sizi buraya  alalım. Ben o tarihlerde eğitim nedeni ile şehir dışında olacağımdan gidemeyeceğim ama fırsatı olanların gitmesi için bir duyurum olacak.


Konserle ilgili detaylı bilgi için burada otostop çekin.

************

Bu da bir çekiliş duyurusu; tıklayın siz de bıyıklanın:)
Ya da benim blogum bitanedir kendim yapamıyorum ama birisi benim için özel bir şablon tasarlasa tadından yenmez diyorsanız beni takip edin.

Son olarak,

Bir ara herkes gelin Ferhunde'nin şerrinden korkuyordu -normalde bu diziyi izlemem ama bu postu yazarken bir yandan Tv de açık- bence Fatmagül'ün yengesi Ferhunde'ye 1000 basar, ne hazımsızmış  şu kızın yüzü bir gülmedi yeter yahu:)

8 yorum:

  1. Ha bir de bazen aklımızda aramayı planladığımız kişiye açıklamalar yaparız ya karşımızda kendisine anlatırmış gibi..sonra aramadığımızı farkedince düşünce yoluyla yaptığımız açıklamayla avunuruz ha haha :)
    Bana oluyor valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de savunma hazırlarım kafamdan ama haklı savunmalar:) Eğer karşımdaki arayamamamın nedeninin samimiyetine inanırsa no problem:)İnanmazsa e o arasaymış ya değil mi?

      Sil
  2. ay oyle bebekler de mı var yahu kocaman bın kere masallah dıyelımde..nazar degmesın...ayrrıca benımde oyle arayamadıgım ne cok ısım var bak aklıma gelsı sınır oldum sımdı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla öyle de tatlı göz kapakları da yok, bir şirin bir şirin, çok korktuk nazar değecek diye okuduk üfledik minnoşu:)
      Akla gelince aramak lazım, ben artık elimde ne varsa bırakıyorum!

      Sil
  3. Benim borçlarım da çok:)))
    Suratının ortasına dövme istemişsin ya bu konuda sana kolay gelsin diyorum. Ya da sen suratına dövmeyi çoktan yemişlerle takıl, belki vazgeçersin:))
    (şaka şaka...herkesin kendisi yaşayıp görmesi gereken bir konu bu)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semi borçlar birike birike defter kapanmaz oluyor sonra:)
      Dövme istiyorum artık ya, dövmeli çok insan var bir ara vazgeçer gibi de oldum örnekler bol çeşitli olunca ama bakalım bana piyango vuracak mı? Vurursa büyük ikramiye mi amorti mi göreceğim:)

      Sil
  4. Bak işte o konuda çok haklısın, nerdeyse bütün bloglarda kısır görüyorum ama ben yapamıyorum :) gördüğüm tabak nefis, nefis afiyet olsun :)

    İnşallah evrene yolladığın mesaj hayırlısıyla gerçek olur.

    Dün akşam gördüm ben onu, Fatmagül'ün yengesini :) evlerden uzak, nedir bu ya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bloglarda bir kısır trendidir gidiyor:)
      İnşallah olur Aslı'cım teşekkür ederim.
      Yenge mi başka bişey mi anlamadım ben aman aman uzak olsun:)

      Sil