2 Şubat 2012 Perşembe

Sinus Rinse, Tantitoni ile Üzüntü ve Muz Kabuğu, Düğmeli Taç


Soğuk havalardan nasibimi geç olmadan aldım. Bu kez ne cereyanda kalma, ne ıslak saçla oturma ne de üzerinde ter soğutup üşüme aktivitelerinden hiçbirini yapmayıp o kadar dikkat ettim ki, gerçekten nasıl hasta olduğum hakkında en ufak bir fikrim yok. Herhalde ameliyat sonrası yeterli beslenemedim ve bağışık sistemim dayanamayıp çöktü. Geçen haftayı da gözüm açılmamacasına yatalak vaziyette geçirdikten sonra hapşırık ve tıksırıklarım geçti ancak sinüzitim ısrarla benilme kaldı. Zaten o konu da doktorlara göre ameliyatlık olduğundan ne kadar antibiyotik kullanırsam kullanayım geçmiyor. Nefes almak için resmen iğne değilinden soluyor gibiyim! Burnumu açmak için arkadaşımın aldığı bu kiti denedim, aynı dertten muzdarip insancıklar denemek ister belki diye bahsetmek istedim.
Başta zormuş gibi görünse de uygulama kolay, içinden çıkan tozla hazırladığınız karışımı bir burun deliğinizden gönderiyor, kafanızın içinden dönüp dolaşarak diğerinden boşalmasını sağlıyorsunuz:)Bu acısız uygulama sonunda nefes alabiliyorsunuz:) Normalde burun spreyleri uzun süreli kullanılmıyor, zararsız olduğu söylenen okyanus suları ise bir süre sonra başlarda işe yarasa da sonraları kullanmadan nefes alamamaya başlıyorsunuz. Hem ben bir kez denedim, sular beynime gitti sandım, o nasıl basınçlı bir şeydir! Bu kit hakkında detaylı bilgi için tık tık.



Bu seti almamın asıl nedeni bu uyduruk düzeneğe sahip olmak istemem, içindeki tozlar bitince tuzlu suyla aynı işlemi yapmaya devam edeceğim.

Geçenlerde iş yerinde mail kutumuza düşen bir maille çalışmaya ara verip kısa bir online shopping olayına giriştik. Tantitonideki indirimden birkaç parça alalım dedik. Son zamanlarda internet alışverişlerimde hep aynı sorunu yaşıyorum, yanlış ürün gönderiyorlar. Sonrasında ürünü geri yollamakla uğraşmak büyük angarya.Yine öyle oldu, özenle ürünleri seçtik, sepete attık. Aldığımız ürünlerden bazıları stoklarda kalmadığından gönderemedikleri gibi kalan 3 parçadan 1'i de yanlış gelmişti. Yani üzüntü ve muz kabuğu!





Sadece küçük kalpli ve yıldızlı kurabiyecikler yapmak istemiştim, gelen bu kalıbı havada tutsam içinden aslan atlar, o kadar büyükmüş.



Bu şeklin ne olduğunu sitede bakarken anlamamış, kuyruklu yıldız olduğunu öğrenince de dalga geçmiştim. Sevgili tantioni elemanları siparişi yanlış okuyup yıldız kalıp yerine bunu gönderince bana da kapak oldu. Kuyruklu yıldız kurabiye kalıbı da nedir Allah aşkına?

Madem kurabiye yapamıyorum, ben de kendimi başka hobiye vereyim dedim. Döktüm elimdeki malzemeleri, taç yaptım.



Düğmelere taktım bu ara da, döküp döküp topluyorum...

2 yorum: